Tecavüzcü Servis Şoförü Yakalandı

Tecavüzcü Servis Şoförü Yakalandı

Aydın’da, lise öğrencisi iki kızdan birine silah zoruyla üç yıl boyunca tecavüz ettiği, diğerine ise tacizde bulunduğu ileri sürülen ve toplam 22 yıl, 2 ay 7 gün hapis cezası alan 42 yaşındaki servis şoförü S.B., jandarma tarafından saklandığı yayla evind

- Aydın’da, lise öğrencisi iki kızdan birine silah zoruyla üç yıl boyunca tecavüz ettiği, diğerine ise tacizde bulunduğu ileri sürülen ve toplam 22 yıl, 2 ay 7 gün hapis cezası alan 42 yaşındaki servis şoförü S.B., jandarma tarafından saklandığı yayla evinde yakalandı.

Aydın’ın Umurlu mahallesinden Efeler Merkez’deki bir liseye servis aracıyla öğrenci taşıyan S.B., 9 Nisan 2012 günü kız öğrencilerden 16 yaşındaki A.G.’ye, iddiaya göre elle tacizde bulundu. Evli, iki çocuk babası S.B., kendisine karşı koyan A.G.’yi tabancayla tehdit etti. Tesadüfen servis aracında yaşananları gören başka bir öğrenci durumu okul müdürüne anlattı. Okul müdürü, konuyu araştırması için rehber öğretmeni görevlendirdi. Rehber öğretmenin görüştüğü öğrencilerden 16 yaşındaki H.K., 3 yıldır servis şoförü S.B.’nin silah zoruyla tecavüzüne uğradığını anlattı. Bunun üzerine okul yönetimi, durumu polise bildirdi.

ÖNCE TUTUKLANDI SONRA SERBEST KALDI

Polis, şikayet üzerine S.B.’nin servis minibüsünü Umurlu Mahallesi çıkışında durdurdu. S.B., gözaltına alındı. Servis minibüsünde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ile iki av tüfeği ele geçirildi. S.B., polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyip, susma hakkını kullandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.B., tutuklandı. Mahkeme yaklaşık bir ay cezaevinde kalan S.B.’nin yargılanmasına tutuksuz olarak devam edilmesi kararı verince serbest kaldı.

TOPLAM 22 YIL 2 AY 7 GÜN HAPİS

S.B. hakkında 7 Haziran 2012 günü açılan dava, daha sonra Aydın 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce görülmeye devam edildi. 16 yaşındaki H.K.’ya 2009, 2011 ve 2012 yıllarında bir çok kez tecavüz ettiği belirlenen ve 16 yaşındaki A.G.’yi de tabanca ile tehdit ederek taciz eden S.B. hakkındaki dava 2014 yılının Ocak ayında sonuçlandı. Aydın 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi S.B.’nin toplam 22 yıl 2 ay 7 gün hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Duruşmalara katılmayan S.B., kararın ardından teslim olmayarak kayıplara karıştı.

YAYLA EVİNDE YAKALANDI

S.B.’nin yakalanması için polis ve jandarma çalışma başlattı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, yaptıkları istihbari çalışma sonunda S.B.’nin Terziler Mahallesi Sinekkonmaz mevkisinde bulunan yayla evinde saklandığı bilgisine ulaştı. Dün sabah saatlerinde eve operasyon yapan jandarma timleri, 9 aydır firari olan S.B.’yi yakaladı. S.B., mahkemede kararın yüzüne okunmasının ardından Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

tecavuz-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.