Tekden Denizlispor, Adana Demirspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Tekden Denizlispor, Adana Demirspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Tekden Denizlispor, PTT 1. Lig'in 37. haftasında kendi evinde oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı.

- Tekden Denizlispor, PTT 1. Lig'in 37. haftasında kendi evinde oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig’de 36. haftayı bay geçiren Tekden Denizlispor’da futbolculara 1 hafta izim verilmişti. Verilen iznin ardından Tekden Denizlisporlu futbolcular bugün topbaşı yaptı. Bir hafta verilen aranın ardından futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlenirken, Adana Demirspor maçı için ilk olarak düz koşu yapıldı. Verilen 1 haftalık iznin ardından antrenman kısa tutulurken, futbolcuların istekli hali göze çarptı.

Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, aldıkları galibiyetlerle ligde kalmayı garantilediklerini hatırlatarak, "Aldığımız seri galibiyetler bizi ligde tuttu. Zaten biz hiçbir zaman ligden düşeceğimizi aklımızdan bile geçirmedik. Çalışmalarımızı da bu yönde yaptık. Sonunda aldığımız puanlar bizi ligde tuttu. Bundan sonra iki maçımız kaldı. Biz bu maçlardan da galibiyet almak istiyoruz. Ligde kimsenin nerede olduğuna bakmadan maçlarda elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.