TEKNOFEST tutkunlarından PAÜ’ye yoğun ilgi

TEKNOFEST tutkunlarından PAÜ’ye yoğun ilgi

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te standı ile yerini alan Pamukkale Üniversitesi, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te standı ile yerini alan Pamukkale Üniversitesi, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Havacılık, uzay ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren TEKNOFEST 2023 İzmir'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) standıyla yerini aldı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar ile birlikte TEKNOFEST 2023 İzmir'e katılarak PAÜ ve diğer stant ziyaretlerini gerçekleştirdi. 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST 2023'e katılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ilk olarak TEI standını ziyaret ederek, TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit ile TEKNOFEST 2023 heyecanını paylaştı. Stant ziyaretlerine Gazi Üniversitesi ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile devam eden Rektör Kutluhan ziyaretlerini Beyazay Derneği'nin standını ziyaret ederek tamamladı. 29 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri gerçekleşen TEKNOFEST 2023'ün üçüncü gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı selamlama konuşmasının ardından sahnede çekilen toplu fotoğrafta Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan diğer üniversite rektörleri ile birlikte sahnede hazır bulundu.

Programın devamında ise Pamukkale Üniversitesi standına ziyaretler kabul eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve beraberindekiler ilk olarak Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ı PAÜ standında ağırladı. Geçtiğimiz yıllarda yarışmalarda ödül alan ve bu yıl yarışan PAÜ'ye ait projeler hakkında bilgi alan Rektör Ünüvar, PAÜ'nün TEKNOFEST 2023 coşkusunu paylaştı. TEKNOFEST 2023 İzmir'de PAÜ'nün standına geleceğin bilim adamları TEKNOFEST Kuşağı, teknoloji ve TEKNOFEST sevdalısı gençler de yoğun ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.