Teknokent yönetimi ISO belgelerini Rektör Bircan’a sundu

Teknokent yönetimi ISO belgelerini Rektör Bircan’a sundu

ISO kalite belgelerini alan Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Cemal İyem, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Adem Karakaş ve İdari İşler Sorumlusu Salih Ç...

ISO kalite belgelerini alan Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Cemal İyem, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Adem Karakaş ve İdari İşler Sorumlusu Salih Çelik, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret ederek kalite alanında aldıkları belgeleri sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, Teknokent yönetimini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektör Prof. Dr. Bircan’ın, alınan ISO belgeleriyle ilgili bilgiler almasının ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 18001:2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi alanlarında belgelerini alan Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme AŞ’nin almış olduğu belgelerin tanımlamaları ise şöyle:

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi; bir kuruluşun müşterilerinin gereksinimlerine, yasal ve mevzuat şartlarına uygun ürünler temin edebilme yeterliliğine sahip olduğunu, müşteri memnuniyetini sürekli artırmakta olduğunu gösterebilmek için sahip olması gereken şartları belirler.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ?rmalara faaliyetlerinin bir sonucu olarak ortaya çıkan çevre etkilerinin belirlenmesi; bu etkilerin büyüklüklerinin değerlendirilmesi sonrasında da bu etkilerin en aza indirilmesi konusunda yardımcı olan bir araçtır. Standard ?rmaların kendileri için önemli olan çevre konularına yönelmesine fırsat tanır.

18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi

İş Sağlığı ve Güvenliği, bir kuruluşun gerçekleştirdiği faaliyetlerden etkilenen tüm insanların sağlığına ve güvenliğine etki eden faktörler ve koşulların bütünüdür.

Ülkeler Arası Standartlar Organizasyonu’nun kısaltılmış adı olan ISO 1947 yılında İsviçre’nin Cenevre Şehrinde kurulmuş olup hizmet alanının farklı sektörlerinde faaliyette olan işletmelerin belirli bir standarda uygun olarak hizmet sunduklarının ispatında bulunan ve alanlarında yetkinliğinin bulunduğunu belirten belgeler olarak tanımlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.