TELEKOM ve evlere şenlik AYDEM

Değerli okurlar Kuşadası Üçgözler sitesinde bir yazlığım var. Her sene Mayıs ayında Gelir Ekim ayının sonuna doğru Aydın’a döneriz. Ama sitemizi her sene Soğucak mahallesine ve çevresine yağan yağmurlar olduğu gibi sel olur bizim sitemizi basar. Yıllarca bunun mağduriyetini çektik. Çok sağ olsunlar Aydın Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü çok güzel bir kanal yaparak bu mağduriyetimizi giderdi. Her sene bu sele dönüşen yağmur sularından en az beş site kurtuldu. Bu nedenle Aydın Devlet Su işleri Bölge müdürlüğüne siteler olarak teşekkürlerimizi bildirdik.

Tabi bu su kanalı yapılırken yollarımız bozuldu. Bozulan bu yolları da Kuşadası Belediyesi tarafından ihaleye verilerek çok güzel bir şekilde yapıldı. Bu hususta da Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız.

Devlet Su İşleri (DSİ) derin bir kanal açınca yüzeyde olan Telekom kabloları ve doğalgaz boruları açık da kaldı. Doğalgaz yetkilileri anında gelerek hemen boruları kanalın altına aldılar.

Telekom Kuşadası yetkilileri de gelerek yolun tam ortasına bir çukur açtılar öylece bıraktılar hem kanal işlerinde hem de yol inşaatları bu açılan çukur yüzünden neredeyse uzun bir zaman sekteye uğradı. Bu hususta gerek site yöneticileri gerekse ben bu konu da yazılarla kaymakamlığa ve ilgililere ulaşmaya çalıştık.

Uzun uğraşlardan sonra Kuşadası Telekom yetkilisi olduğunu söyleyen İsmail diye bir arkadaş bizim bu müracaatlarımızı dikkate alarak açılan bu çukurun kapanacağını söyleyerek ayrıldı.

Hakikaten bir hafta içinde başlandı ama bu yazıyı yazdığım Pazar akşamına kadar iş bitmedi. Umudumuz önümüzdeki hafta biter.

Değerli okurlar Telekom bizlere hizmet vermek için bir kablo uzatarak bundan o çevrede oturan abonelerine hizmet vermeye çalıştı. Fakat kablonun üzerinden her araba geçtikçe bizim internet bir geliyor bir gidiyor. Anlayacağınız üç ay doğru dürüst bir internet hizmeti alamadık. İnşallah bu utanç çukurunun inşaatı bitince bizler de yeterli hizmeti alırız diye düşünüyoruz.

Yine de İsmail Bey arkadaşa teşekkür ediyoruz.

Değerli okurlar birde Aydem Şirketi var ki evlere şenlik. Tedaş’ı devletten alan vatandaş geçen sene Denizli’de vergi rekortmeni olmuş tabi olmaz mı? Elini sıcak sudan soğuk suya vurmadan milyonlar kazanıyor.

Kuşadası AYDEM’e şurada bir arızamız var diye rica etseniz alacağınız yanıt belli, “Şu anda elimizde o malzeme yok sipariş verip getirttireceğiz eğer siz alırsanız gelir yaparız… ”

Şimdi belediyenin siteler için yaptığı yolun tam ortasında iki elektrik direği kaldı. Site yöneticilerinin gerek Aydem yetkililerine gerek kaymakamlığa bu direklerin yol ortasından alınması hususunda yaptıkları müracaatlardan bir aydır bir sonuç alınamadı.

Gece gelen araçların yol ortasındaki bu direklere çarpması ve kaza yapmaları kaçınılmaz.

Kuşadası Aydem yetkililerini buradan acil olarak uyarıyorum. Olacak her olumsuzluk da Kuşadası Aydem yetkilileri sorumludur.

Bu nedenle Kuşadası Aydem yetkileri bu işe bir an önce el atmalarını rica ediyorum.

thumbnail_20170911_184020.jpgthumbnail_20170911_184043.jpgthumbnail_20170911_184106.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.