Temsili Çanakkale Savaşı tiyatro oyunu ayakta alkışlandı

Temsili Çanakkale Savaşı tiyatro oyunu ayakta alkışlandı

Marmaris’te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlik kapsamında liseli öğrencilerin hazırlamış olduğu temsili Çanakkale Savaşı tiyatro oyunu...

Marmaris’te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlik kapsamında liseli öğrencilerin hazırlamış olduğu temsili Çanakkale Savaşı tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.

Marmaris ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinliklerinin ilk adresi Atatürk Meydanı oldu. Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kurum ve kuruluşların çelenk koyma töreniyle sona erdi. Etkinliklerin ikinci adresi ise Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi oldu. Her iki adresteki törene Kaymakam Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Tan, protokol üyeleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardında günün önemini belirten konuşmalar yapıldı. İlçedeki okullarda düzenlenen Çanakkale Zaferi konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Sabancı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan temsili Çanakkale Savaşı tiyatro oyunu salondakilere duygu dolu anlar yaşattı. Yaklaşık bir saat süren oyunda liseli öğrenciler oyunu adeta yaşayarak oynadı. Oyun bitiminde protokol üyeleri ve salondakiler tiyatrocu oyuncuları ayakta alkışladı. Protokol üyeleri tören sonunda oyunda emeğe geçenleri kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.