Teoriden pratiğe geçişte İhlas Vakfı gençlerin yanında olacak

Teoriden pratiğe geçişte İhlas Vakfı gençlerin yanında olacak

İhlas Vakfı yurtlarında barınarak Türkiye’nin muhtelif üniversitelerinden mezun olan veya mezuniyet durumuna gelen öğrenciler için hazırlanan ’İş Hayatına Hazırlık Semineri’ İhlas Vakfı Genel Merkezin...

İhlas Vakfı yurtlarında barınarak Türkiye’nin muhtelif üniversitelerinden mezun olan veya mezuniyet durumuna gelen öğrenciler için hazırlanan ’İş Hayatına Hazırlık Semineri’ İhlas Vakfı Genel Merkezinde başladı.

İhlas Vakfı yurtlarında barınarak ülkemizin muhtelif üniversitelerinden mezun olan veya mezuniyet durumuna gelen öğrenciler için hazırlanan ’İş Hayatına Hazırlık Semineri’ İstanbul’da İhlas Vakfı Genel Merkezinde başladı. Bilgi ve birikim sahibi alanında uzman yönetici, işadamı ve akademisyenlerin konuşmacı olarak katılacağı seminer bir hafta devam edecek. Tecrübe ve deneyimleri gençlerle buluşturan seminer, program koordinatörü Sefer Koçyiğit’in bilgilendirme konuşmasının ardından İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Tuncer Akalın’ın selamlama ve açılış konuşması ile başladı. Akalın, İhlas Vakfının gençlere ve mezunlara verdiği önemi vurguladı.

Bir hafta devam edecek seminerde İhlas Vakfı Eğitim Müşaviri Sefer Koçyiğit, "İhlas Vakfının misyon ve vizyonunu", Akademisyen Dr. Ferit Önder “Kariyer Planlaması”, Yönetim Danışmanı Mehmet Emin Öztürk “Kişisel misyon ve vizyon”, İT Uzmanı Murat Delip “İş hayatında internet kullanımı”, Tarih araştırmacısı Numan Aydoğan Ünal “Türk Dünyası”, Girişimci Ahmet Yılmaz Birpınar “Olumlu zihinsel düşünce ve girişimcilik”, İş Adamı Onur Yalçınkaya “Kendini fark etme sanatı”, İK Uzmanı Selim Güler “İş müracaatlarında dikkat edilecek hususlar”, İK Uzmanı Murat Cinisli “CV doldurma”, İş Adamı Bünyamim Ekemen “Sürekli, öğrenme”, Proje Uzmanı Ahmet Faruk Güngör ’’Proje Geliştirme’’, Genç İhlas Başkanı Osman Birpınar ise “Kariyer Fırsatları” konularında gençlere tecrübe ve birikimlerini aktararak yol gösterecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.