Tesettür Takımlarda İnce Detaylar

Tesettür Takımlarda İnce Detaylar

Tesettür tarz içerisinde şık olmayı görev edinen bayanlar için tesettür takım tam anlamıyla kurtarıcı parçalardır.

Tesettür tarz içerisinde şık olmayı görev edinen bayanlar için tesettür takım tam anlamıyla kurtarıcı parçalardır. Hem renk hem de sen olarak takım şeklinde tasarlanan bu takımlar, pantolon ceket ya da etek ceket olarak sizlere sunuluyor. Şık olmak istediğiniz her gün rahatlıkla seçebileceğiniz bu takımlar, ikili ya da üçlü takımlar olarak karşınıza çıkıyor.

Tesettür Takım Renk Tonları

Tesettür takım modellerinde kışlık olarak en fazla yer verilen renk tonları kahve, siyah, lacivert ve nude tonlardır. Yazlık olarak en fazla yer verilen renk tonları ise açık pembe ve bebe mavisi gibi soft, yumuşak ve hafif renk tonlarıdır. Üst parçada kullanılan renk tonlarının alt parçalarda zıt olarak kullanılması ise ortaya oldukça hoş bir görüntü çıkarır.

Tesettür Takım 2020 Modelleri

Yeni yılda da harika bir şekilde tasarlanan ve daha farklı renk tonlarına ve desenlerine yer verilen tesettür takım modellerinde kışlık daha çok kadife kumaşlar ve peluş kumaşlara yer verilirken, az aylarında daha çok pamuklu ve şile bezi kumaşlarına yer verilir. Tüm modeller https://www.nurhira.com/tesettur-takim adresinde mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.