Tetikçiler

2010 yılında “Doğru Haberin Adresi” sloganıyla yayın hayatına başlayan Aydın 24 Haber, “Haber Kutsal Yorum Hürdür” şiarıyla; onurla, gururla ve şerefle yayın hayatına devam ediyor.

Yola çıkma kararı ile başlayan 11 yıllık maceranın istikrarlı yayıncılığına uzun yıllar yoluna devam etme hedefine her türlü güçlüğe rağmen emin adımlarla yürüyor. 

Aydın 24 Haber, yazılmayanı yazan, söylenmeyeni söyleyen, adamcılıktan ziyade gerçeğe dikkat çeken tavrı ile fark yarattı. 

Deneyimli ve çok sesli, farklı görüş ve fikirlerden oluşan kadrosu ile demokrasi meydanı tadındaki Aydın 24 Haber’in 11. yılında hedefi, geldiği noktayı daha da yukarıya taşımaktır. 

Her görüşten, her kesimden insanımızın kendinden bir şeyler bulduğu okurlarımızın, Aydın 24 Haber’e güvendiğini biliyoruz.

Bu güvene layık olabilmek için yazı ailemizle birlikte ucunda cefa da olsa; özellikle Aydın gündeminde gelişen ve “yazılmayan” haberleri sizlere sunabilmenin gayretiyle okurlarından aldığı güçle yenilenmeye, şekillenmeye devam edecektir. 

Kurulduğu günden beri okurlarının bakış açılarını güçlendirme, fikir dünyalarını zenginleştirme gayretiyle yayın yapan Aydın 24 Haber, yol gösteren köşe yazarları ile güçlünün değil, haklının yanında olan halkın gür sesidir. Basın dünyasının lekesiz nadide çiçeklerindendir. Haksızlığa, hukuksuzluğa, yolsuzluğa, hırsızlığa karşı duruşu ile her kesimin takdirini almış, itibarını doğru habercilikle kazanmış olan Aydın 24 Haber, çıkardığı haberler ve köşe yazılarıyla doğrunun yaşanmasına, yanlışların ortadan kaldırılmasına en büyük katkıyı sağlayan gazetedir.

Aydın 24 Haber, söylenilmeyeni söyleyen, yazılmayanı yazan, konuşulmayanı haykırandır. Sessizliğin hâkim olduğu anlarda, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmamak için çığlık atandır. Okurlarının karşısına cesurca çıkarak, algı operasyonlarına gelmeden halkımıza kurulan tüm tuzakları korkmadan yazabilen tek gazetedir.

Aydın 24 Haber, Aydın Büyükşehir Belediyesindeki yolsuzluk olaylarını yazan birkaç gazeteden biri olduğu için gündemi belirleyen onlarca haberimiz üzerinden bu şehrin zararına, aleyhine yürütülen iş, işlem ve projelere karşı verdiği mücadeleye çamur atmaya kalkışıyorlar…  

Aydın’ın geleceğini çalan haberleri gazetelerinde yer vermemeleri yetmiyormuş gibi, kendilerini besleyen basiretsiz siyasilere, yaranmak adına belediyeden servis edilen sözde haberleri yayınlamak suretiyle tetikçilik yapıyorlar.

“Ahlaksıza ahlaksız olduğunu unutturursan, sana ahlak dersi vermeye kalkışır” diye bir atasözümüz var.

Bu yazıyı, Aydın 24’e çamur atan tiplere, bir kez daha ‘ne kadar ahlak yoksunu olduklarını’ söylemek adına yazdım..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum