TFF 3. Lig: Nazilli Belediyespor: 4 Nevşehir Belediyespor: 0

TFF 3. Lig: Nazilli Belediyespor: 4 Nevşehir Belediyespor: 0

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 13. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Nazilli Bele...

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 13. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Nazilli Belediyespor henüz 5’inci dakikada Sedat ile golü buldu. İlk yarısı orta saha mücadeleleriyle gerçekleşen karşılaşmada birçok golden olan Nazilli ekibi ikinci yarıya da fırtına gibi başladı. 70’inci dakikada Yunus’un mücadele hırsıyla kazandığı golle farkı 2’ye çıkaran Nazilli Belediyespor, golden sadece 2 dakika sonra Sedat ile farkı 3’e yükseltti. Karşılaşmanın kapanış golünü ise 80’inci dakikada Nevşehir defansında yaşanan karambolde topa son dokunan Oğuzhan 4’üncü gole imza attı. Karşılaşmada etkili oyunuyla Sedat dikkatleri çekerken, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 4-0’lık galibiyetiyle Nazilli Belediyespor yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Maçtan dakikalar

KIRMIZI KART: -

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.