Tirenin Yeni Kaymakamı Mehmet Usta Göreve Başladı

Tire'nin Yeni Kaymakamı Mehmet Usta Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevinden Tire Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Usta görevine başlarken, “Tire’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi.

- İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevinden Tire Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Usta görevine başlarken, “Tire’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi.

Kısa bir süre önce, Zonguldak Vali Yardımcığı’na atanan Hüseyin Ergi’den boşalan Tire Kaymakamlığı’na, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Mehmet Usta atandı. Önceki gün görevine başlayan Usta, “Tire’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz” dedi. Bu güne kadar, çeşitli il ve ilçelerde Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı yapan evli ve 2 yetişkin çocuk babası Mehmet Usta, Tire’ye atanmadan önce ise İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevini yürütüyordu. Tire’ye daha önce hiç gelmediğini, ancak kenti yeşilliği ve iklim yapıyla memleketi Mersin’e çok benzettiğini belirten Usta, ilk iş olarak çalışma planı belirleyeceklerini söyledi.

''PERDEYİ KALDIRACAĞIZ''

İlçenin ihtiyaçlarını, aciliyet sırasına göre belirleyeceklerini anlatan Kaymakam Usta, “Sorunları belirledikten sonra yeni bir çalışma düzeni kuracağız. Yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve halkla birlikte hareket edeceğiz. Haftanın belirli günlerinde, belirleyeceğimiz bir program çerçevesinde, merkez ve kırsaldaki mahallerde toplantılar yapacağız. Vatandaşla aramızdaki perdeyi kaldıracağız. Vatandaşla bire bir görüşerek, sorunların çözümü için birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

TİRE'NİN YENİ KAYMAKAMI MEHMET USTA GÖREVE BAŞLADI

TİRE'NİN YENİ KAYMAKAMI MEHMET USTA GÖREVE BAŞLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.