“Tiyatro 31 Mart  akşamına kadar sahne alacak"

“Tiyatro 31 Mart akşamına kadar sahne alacak"

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İletişim Fakültesi Sekreteri Hüseyin Turgut, Aydın Büyükşehir Belediyesinin panosunda yer alan üzerinde Başkan Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafı ile “Verimli, çalışkan belediyecilik” yazılı pankart için “1 Nisan şakası” yorumunda bulundu. Turgut, “Sahipsiz Aydınlıya oynanan bu ‘tiyatro’ 31 Mart akşamına kadar sahne alacak” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kentin değişik yerlerinde bulunan panolara, üzerinde kendi fotoğrafı ve “Verimli, çalışkan belediyecilik” yazılı pankart astırdı. Pankart için “1 Nisan şakası” yorumunda bulunan Turgut, “15 yıldır o kadar çok algı yönetimine maruz kaldık ki sahipsiz Aydınlıya oynanan bu ‘tiyatro’ 31 Mart akşamına kadar sahne alacak. Bilet ücreti yoktu; bedeli geleceğimizle ödendi” dedi.

Sosyal medya hesabında Aydın’ın Efeler ilçesi Yeni Dört Yol Kavşağı’ndan bir fotoğraf paylaşan Turgut,“Bilenler bilir! Burası Aydın’ın göbeği. Vilayet merkezi Yeni Dört Yol Kavşağı. Varın gerisini köyleri siz tahayyül edin. Durun! Tahayyül etmeyin; siz de ilçenizdeki semtinizdeki mahallenizdeki sitenizdeki sokağınızdaki çukuru çöküntüyü gri alanları çukurları paylaşın! Kapasitesiz, yetersiz siyasetin siyasetçinin elinde tutsak insanımız hemşerilerimiz peki senin çukurun ne?” diyerek Başkan Çerçioğlu’na tepki gösterdi.

Turgut ayrıca şu siyasal stratejiyi paylaştı:

“Belediye başkanı çalışkan ise şehrin şansıdır tembel ise imtihanı. Görev sürecinde hiç hizmet üretmemiş bir belediye başkanının, seçim kapıya dayanınca yaptığı çalışmalar göz boyamadır. Adaylığı kesinleşince kaldığı yerden çalışmamaya devam edecektir.”

r-1.jpg

r-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum