TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, mesajda, Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucu kazanılan Büyük Zafer’in, milletimizin b...

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, mesajda, Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucu kazanılan Büyük Zafer’in, milletimizin bağımsız ve kardeşçe bir arada yaşamak için verdiği sözü ifade ettiğini belirterek, “Bu değerlerimizi sonsuza kadar koruyarak, uygarlık yolunda atacağımız büyük adımlar, atalarımızın ve şehitlerimizin ruhuna sunacağımız en güzel hediye olacaktır” dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında, 1922 yılı 26 Ağustos’un da başlayıp 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesini bir kez daha gururla andıklarını belirterek "Büyük Atatürk’ün de söylediği gibi bizim özümüz yurtta ve dünyada barış ilkesiyle yoğrulmuştur. Ancak bağımsızlığımıza ve topraklarımıza göz dikenlere karşı hiçbir şeyden korkmadan, tek vücut olabildiğimiz tarih sayfalarında defalarca ispatlanmıştır. 30 Ağustos Zaferi de bu ispatların en önemlilerinden olup en anlamlısıdır. Türk iş dünyası olarak üzerimize düşen, milletimizin daha fazla refaha ve ekonomik güce ulaşması için hiç durmadan çalışmak ve yatırım yapmaya devam etmektir. Bu hedefin sonuna kadar takipçisi olacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duygularımızı sunuyoruz. Tüm halkımızın, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.