TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, AYTO’ya Çağ Atlatmaya Geliyor

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, AYTO’ya Çağ Atlatmaya Geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü Aydın Ticaret Odası’nın AYTOBİL Proje lansmanına katılıyor.

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü Aydın Ticaret Odası’nın AYTOBİL Proje lansmanına katılıyor.

Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde yapılacak olan organizasyonda ayrıca AYTO - ATLASJET Protokolü imza töreni ve TOBB Aydın Oda ve Borsaları - Aydın Valiliği Meslek Lisesi Okul protokolü imza töreni yapılacak.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun programında ayrıca Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin yanı sıra, AYSO, AYTB, Nazilli TO ve Borsa, Söke TO ve Belediye Başkanlığı, Kuşadası TO ve Selçuk TO ziyaretleri yer alacak.

“AYTO Çağ Atlatıyor” AYTObil Proje Lansmanı, AYTO Atlasjet Protokolü İmza Töreni - TOBB Aydın Oda ve Borsaları - Aydın Valiliği Meslek Lisesi Okul Protokolüne katılacak olan Hisarcıklıoğlu, Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi ve Köşk Gıda Kontrol Laboratuvarı Açılışları ile Otistik Çocuklar Özel Eğitim Merkezi protokol imza ve plaket töreninde de hazır bulunacak.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU, AYTO’YA ÇAĞ ATLATMAYA GELİYOR

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU, AYTO’YA ÇAĞ ATLATMAYA GELİYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.