‘Toprak’ Kokan Fotoğraflar Aydın’da Sergilenecek

‘Toprak’ Kokan Fotoğraflar Aydın’da Sergilenecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ‘Toprak’ temasıyla düzenlenen 5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi, 22 Eylül’de Aydın’da açılıyor.

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ‘Toprak’ temasıyla düzenlenen 5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Sergisi, 22 Eylül’de Aydın’da açılıyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2013 yılında 5.’si gerçekleştirilen ve ‘Toprak’ temalı ayrı bir kategoriyle de toprağı korumanın önemine dikkat çekilen ‘Tarım ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Aydın’daki açılışı 22 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan sergi, 26 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek. Geçen yıl yarışmaya katılan 769 katılımcının toplamda 3 bin 158 fotoğrafı arasından ön elemeyi bin 726 fotoğraf geçti. Yarışmada derece alan eser sahiplerine toplam 20 bin TL değerinde para ödülü ile plaket ve yayın setleri hediye edildi.

Bu yıl 6. kez düzenlenecek yarışmada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.