Torun Uygur Sporu Seçti

Torun Uygur Sporu Seçti

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nejat Uygur'un adını taşıyan torunu Nejat Burç Uygur, tiyatro yerine fitness sporunu seçti.

- Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nejat Uygur'un adını taşıyan torunu Nejat Burç Uygur, tiyatro yerine fitness sporunu seçti.

Özel yaşantısına dikkat eden ve adı kimseyle anılmayan Nejat Uygur’un torunu Nejat Burç Uygur, fitness dersleri veriyor. Tiyatroyu çok sevdiğini ancak bunun özel bir yetenek olduğunu söyleyen Nejat Burç Uygur, "Ticaret konusunda birkaç girişimim oldu. Ancak, spor benim çok daha fazla ilgimi çekti. Özellikle fitness konusunda kendimi geliştirdim. Yurt dışında bu konuda aldığım özel eğitimi İstanbul'da Trx Spor Merkezi'nde öğrencilerime aktarıyorum" dedi.

“DEDEMİ ÇOK ÖZLÜYORUM”

Tiyatro ustası Nejat Uygur'u ölüm yıldönümünde unutmayan torun Nejat Burç Uygur, Facebook sayfasından duygularını paylaştı. "Seni çok özlüyorum canım dedem. Ruhun şad olsun büyük usta" diyerek içindeki duyguları paylaşan Nejat Burç Uygur, "Onu gerçekten çok özlüyorum. Tiyatro alanında o tartışmasız büyük bir sanatçı. Onun adını taşımaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.