Total, “Eğitime Destek” Projesi İle Bilecik‘te Fen Ve Teknoloji Sınıfı Açtı

Total, “Eğitime Destek” Projesi İle Bilecik‘te Fen Ve Teknoloji Sınıfı Açtı

Akaryakıt sektörünün öncü kuruluşu Total Oil Türkiye, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği “Eğitime Destek” projesi kapsamında 2014-2015 eğitim-öğretim yılında, TOÇEV işbirliğiyle 5 okulda Fe...

Akaryakıt sektörünün öncü kuruluşu Total Oil Türkiye, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği “Eğitime Destek” projesi kapsamında 2014-2015 eğitim-öğretim yılında, TOÇEV işbirliğiyle 5 okulda Fen ve Teknoloji Odası açacak. Kastamonu, Bilecik, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da açılacak Fen Teknoloji Odalarının ikincisi Bilecik’te açıldı. Total Oil Türkiye, ‘Eğitime Destek’ projesi kapsamında gerçekleştirilen Fen ve Teknoloji Sınıfı açılışlarının ikincisini, 6 Mart’ta 389 öğrencisi bulunan Vezirhan Ortaokulu’nda gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden akaryakıt sektörünün öncü kuruluşu Total Oil Türkiye eğitime destek vermeye devam ediyor. TOÇEV ile birlikte 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında, Fen Teknoloji Odası açılışlarına devam eden Total Oil Türkiye, proje kapsamsında 2015 yılının ikinci açılışını Bilecik’te gerçekleştirdi. Proje kapsamında Mart ayı içinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da da “Fen ve Teknoloji” odalarının açılışları yapılacak.

Bilecik Vezirhan Ortaokulu’nda gerçekleştirilen 389 öğrencinin bulunduğu okulda; teknolojik imkanlarla hazırlanan Fen & Teknoloji Odası’nda, öğrenciler en yeni deneyleri yapma, fen ve teknoloji konusunda eğitimlerini pekiştirme imkanı bulacaklar. Gerekli teçhizatlardan odanın kullanım alanlarının yenilenmesine kadar bütünüyle yeniden hazırlanan odalar daha ileri bir Türkiye için önemli bir adım niteliği taşıyor.

Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhan Karakol Komutanı Altan Üzer, Toçev ve Total yöneticilerinin katıldığı açılışta Total Türkiye IK ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen gerçekleştirdikleri eğitime destek projesi hakkında, “Total olarak eğitim alanında birçok proje yürütüyoruz. Bir yandan ‘Sokakta İlk Adımlar’ projesi ile çocuklarımıza trafik eğitimi verirken diğer yandan ise ‘Total Eğitime Destek’ projesi ile birçok okulumuzun eksiklerini gideriyoruz. 2007’den bu yana projemiz kapsamında toplam 9 ilde okul yeniledik. 2013 ve 2014 yıllarında açtığımız 5 Fen & Teknoloji sınıfından sonra, Total Eğitime Destek projemizin 2015 yılındaki bu önemli durağında da, şirket olarak inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak, yine 5 ortaokulda Fen Teknoloji Odaları kurmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyor destekleri için teşekkür ediyorum. Total olarak önümüzdeki yıllarda da eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.