Travel Turkey Fuarında Didim 10. Kez Katıldı

Travel Turkey Fuarında Didim 10. Kez Katıldı

Bu yıl kapılarını 10’uncu kez açan Travel Turkey’de Didim her yıl olduğu gibi bu yılda yerini aldı. Didim heyet olarak fuara çıkartma yaparken Başkan Atabay bu tür fuarlarda yer almanın gerekli ve öne...

Bu yıl kapılarını 10’uncu kez açan Travel Turkey’de Didim her yıl olduğu gibi bu yılda yerini aldı. Didim heyet olarak fuara çıkartma yaparken Başkan Atabay bu tür fuarlarda yer almanın gerekli ve önemli olduğunu söyledi.

8-11 Aralık tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilen “Travel Turkey” fuarı 36 ülke ve 60 ilden toplam 1179 katılımcı ile kapılarını açtı. Travel Turkey Turizm Fuarı’nda Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Didim Turizm Derneği ve Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin ortak çalışmasıyla Didim standı açıldı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Didim standında, ziyaretçilere Didim ve Didim’deki oteller hakkında tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

Didim standında tanıtım kokteyli gerçekleştirilirken, Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan kokteyl sırasında Didim Halkoyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (DAHOT) ekiplerinin gerçekleştirdiği halk oyunları gösterisi, büyük beğeni topladı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Travel Turkey Turizm Fuarı’nın her geçen gün önemini arttırdığını belirterek, 10 yıldan bu yana fuara katılım sağlandığını söyledi.

Türkiye turizminin iç ve dışta yaşanan olaylardan etkilendiğini kaydeden Başkan Atabay 2017 yılında yaşanan olumsuz tabloların sona ermesi durumunda turizmin olumlu yöne gideceğine inandığını belirtti. Güvenlik ve huzurun turizm için önemli olduğunu kaydeden Atabay gelecek yıl turizmde Didim olarak ümitli olduklarını da sözlerine ekledi.

Fuara Didim heyeti Didim Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Meclisi üyeleri, TÜRSAB Didim Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Aylin Bal, turizmciler ve çok sayıda davetlinin katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.