TSEden Egede Kalite Saatleri Etkinliği

TSE'den "Ege'de Kalite Saatleri" Etkinliği

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman; TSE belgelerinin yurtdışında geçersiz olduğunu iddia edenlerin, TSE’nin Uluslararası Standardizasyon Teşkilatı’nın (İSO) en üst yönetimine seçilmesi ile en büyük cevabı aldıklarını

- Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman; TSE belgelerinin yurtdışında geçersiz olduğunu iddia edenlerin, TSE’nin Uluslararası Standardizasyon Teşkilatı’nın (İSO) en üst yönetimine seçilmesi ile en büyük cevabı aldıklarını belirtti.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü, "Ege'de Kalite Saatleri" etkinlikleri Eylül ayı programı ile eğitim sezonuna başladı. Sertifikalı gerçekleştirilen, “İletişiyor muyuz Yoksa İtişiyor muyuz” başlıklı eğitim programı katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Eğitim öncesi programın açılışında konuşan TSE Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman; iletişimin hayatın her alanında yer aldığını ve ancak doğru kullanımında istenilen sonuca ulaşıldığını belirtti. İletişimin, kalite yolculuğunda önemli rolü olduğunu vurgulayan Karaman; “Doğru iletişim kurabilmenin temeli ailede başlar. İletişimi sağlıklı kurabiliyorsanız, hayatınızı kolaylaştırabilecek formülü bulmuşsunuz demektir. Biz TSE çalışanları da doğru iletişimle hem ulusal hem de uluslararası platformlarda sesimizi duyurabiliyoruz. Enstitü Başkanımız Sayın Hulusi Şentürk’ün yoğun çalışmaları neticesinde bugün TSE, dünya standardlarına yön verecek noktaya ulaşmıştır. TSE, 164 üyeli Uluslararası Standardizasyon Teşkilatı’nın en üst yönetimine seçilmiştir. Böylelikle TSE dünya ekonomisine yön veren ABD, Almanya, Japonya, Fransa, Çin, İngiltere gibi ülkelerin standart kuruluşlarıyla birlikte çalışacak ve standardları belirleyen ülke konumuna yükselecektir. TSE belgelerinin yurtdışında geçersiz oluduğunu iddia edenler, TSE’nin Uluslararası Standardizasyon Teşkilatı’nın (İSO) en üst yönetimine seçilmesi ile en büyük cevabı da böylelikle almış oldular. Ege’de Kalite Saatleri etkinlikleriyle sizlerle buluşurken amacımız, TSE’nin faaliyetlerini paylaşmak ve bu sürece sizleri de dahil ederek istek ve önerilerinizi öğrenebilecek bir iletişim platformu oluşturmak. Bundan sonra TSE’yi uluslararası platformda birlikte temsil edeceğiz” diye konuştu.

TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü’nün bir yıldır süren ve kalite dostları firmaların büyük ilgisiyle karşılanan “Ege'de Kalite Saatleri” etkinliğinin Eylül ayı programında, katılımcıların talepleri değerlendirilerek iletişime yönelik konu ve uzman konuk seçildi.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Müdürlüğü Konferans Salonu’nda 17 Eylül 2014’de gerçekleştirilen, “İletişiyor muyuz Yoksa İtişiyor muyuz” konulu eğitiminde TSE Eğitim Uzmanı Teyfik Bıyıklı, doğru iletişimin altın kurallarını paylaştı. Bıyıklı; “ Günlük hayatımızda çevremizdeki insanlarla sürekli iletişim halindeyiz. Aile üyelerimiz, iş ortamımız, sosyal çevremiz, hatta ilk defa karşılaştığımız insanlar bizim iletişim kurduğumuz çevrelerdir. Acaba biz bu insanların hepsiyle sağlıklı ve olmasını istediğimiz şekilde ilişki kurabiliyor muyuz? Yoksa iletişim kurduğumuzu sanıp aslında itişiyor muyuz? Başarılı iletişim her kapının anahtarıdır” diye konuştu.

<img data-cke-saved-src="https://www.aydin24haber.com/d/other/tseden-egede-kalite-saatleri-etkinligi-IHA-20140918AW195969-1-t.jpg" src="https://www.aydin24haber.com/d/other/tseden-egede-kalite-saatleri-etkinligi-IHA-20140918AW195969-1-t.jpg" alt="TSE'DEN " ege'de="" kalİte="" saatlerİ"="" etkİnlİĞİ"="">

<img data-cke-saved-src="https://www.aydin24haber.com/d/other/tseden-egede-kalite-saatleri-etkinligi-IHA-20140918AW195969-2-t.jpg" src="https://www.aydin24haber.com/d/other/tseden-egede-kalite-saatleri-etkinligi-IHA-20140918AW195969-2-t.jpg" alt="TSE'DEN " ege'de="" kalİte="" saatlerİ"="" etkİnlİĞİ"="">

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.