Tto Başkanı Abdulvahap Olgun’dan İHA’ya Ziyaret

Tto Başkanı Abdulvahap Olgun’dan İHA’ya Ziyaret

Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun, İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın’ı ziyaret etti.İHA İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, TTO Başkanı Abdulvahap Olgun’u ağırladı...

Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun, İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın’ı ziyaret etti.

İHA İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın, TTO Başkanı Abdulvahap Olgun’u ağırladı. Gerçekleşen ikili görüşmeden Olgun, Torbalı ekonomisi ve odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. TTO olarak mevcut çalışmalara gün geçtikçe yenilerini eklediklerini ifade eden Abdulvahap Olgun, "Torbalı olarak tüm yatırımcılar için cazibe merkezi konumundayız. Kentin tüm dinamiklerinin birlikte hareket etmesi ile bir çok problemin üstesinden geliyoruz. Torbalı Ticaret Odası olarak mevcut çalışmalarımıza gün geçtikçe yenilerini ekliyoruz. İhracat rakamlarımızla, ödediğimiz vergiyle düşük işsizlik rakamlarımız ve rekor girişimci sayımızla göz dolduruyoruz, hedefimiz Torbalı’nın her alanda marka kent olmasını sağlamaktır” dedi.

Özcan Aydın’a Torbalı Metropolis Antik Kenti kazı çalışmaları sırasında bulunan ikiz kızlar heykelinin plaketini hediye eden Olgun, İHA’nın basın sektörünün öncülerinden olduğunu söyledi. Abdulvahap Olgun, İHA’ya bölgedeki hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. İHA İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın ise, TTO Başkanı Abdulvahap Olgun’a ziyaret için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.