Tugay Komutanlığında Afrin şehitleri için dua

Tugay Komutanlığında Afrin şehitleri için dua

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube yönetimi Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’yi ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim ve Bayrak armağan etti. Ziyaret sırasında Afrin’de şehit olan Musa Öza...

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube yönetimi Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’yi ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim ve Bayrak armağan etti. Ziyaret sırasında Afrin’de şehit olan Musa Özalkan ve Üsteğmen Oğuz Kaan Usta için Kur’an-ı Kerim’den ayetler okunarak dua edildi.

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi Başkanı Recep Özgüvenç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sofuoğlu, İsmail Tutan, Seyit Yasin İlban, Serkan Özşen, İ. Hakkı Cambaz ve Mehmet Turhan Afrin Operasyonuna destek olmak maksadıyla 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’yi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Özgüvenç, “Bizi millet olarak birbirimize kenetleyen, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, milli değerlerimizin sembolü olan ve şehitlerimizin kanından rengini alan bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımızı ve hayat rehberimiz olan, tüm Müslümanları bir arada tutan manevi değerlerimizin en önemli sembolü kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerimi hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullanarak hediyelerini Albay Dere’ye takdim etti.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Albay Dere de hediyeleri büyük bir memnuniyetle kabul ettiklerini ifade ederek, bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini ve motivasyonlarını arttırdığını söyledi.

Ziyaret sırasında Afrin’de şehit olan Musa Özalkan ve Üsteğmen Oğuz Kaan Usta için Kur’an-ı Kerim’den ayetler okunarak dua edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.