Tulu Gümüştekin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tulu Gümüştekin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Yazarı Tulu Gümüştekin son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii’nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.TURKCELL Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’...

Hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Yazarı Tulu Gümüştekin son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii’nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

TURKCELL Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun eşi Sabah Gazetesi Yazarı Tulu Gümüştekin geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. Gümüştekin için bugün Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenledi. Törene Gümüştekin’in başta ailesi olmak üzere eşi Kaan Terzioğlu, yakınları, sevenleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakanlardan Taner Yıldız, Atilla Koç, Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Mehmet Muş ve Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile çok sayıda işadamı katıldı. Burada ikindi vakti cenaze namazı kılınan Gümüştekin için dualar edildi ve son kez helallik alındı. Gümüştekin’in naaşı daha sonra hep birlikte omuzlanarak cenaze aracına kondu. Merhume Tulu Gümüştekin, defnedilmek üzere Ulus Mezarlığı’na götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.