Tunç Makina Palet Streç Sarma Makine Avantajları

Tunç Makina Palet Streç Sarma Makine Avantajları

1986 yılı içerisinde İstanbul üzerinde ilk olarak yerli streç makinası üretimini gerçekleştirmiştir.

1986 yılı içerisinde İstanbul üzerinde ilk olarak yerli streç makinası üretimini gerçekleştirmiştir. Tunç Makine daha sonrasında 1995 yılında geldiğinde Çanakkale de bu makinelerin üretimine devam etmiştir. Türkiye’nin de sanayi alanında yapmış olduğu çalışmalarda ön plana çıkarak kendi sektörü içerisinde lider konuma gelmiştir. Türk malının da kalitesini kanıtlayarak yabancı makinalar en iyisidir algısını ortadan kaldırmıştır.

 İş sektörü içerişinde kullanılan palet sarma makinası da kullanım açısından oldukça avantajlıdır. Teknik özellikleri bakımından motorlu ürünlerdir. Yükün devrilme durumları söz konusu olmaz. Bununla birlikte strecin aşırı gergin olması sayesinde ürünlerde burkulma ve dökülme riski de mümkün değildir. Motorlu olan bu makineler sayesinde strecin kullanımı da daha tasarruflu gerçekleşir. Bu da iş maliyetlerinin düşmesine yardımcı olur. Palet sarma makinaları paketlenecek olan ürünlerin yüksekliklerini kendiliğinden ayarlar ve strecinde sarılmasına yardımcı olur. Son derece kaliteli ürün tedariki sağlar.

Ekonomik Fiyat Seçenekleriyle Palet Streç Makine Fiyatları

İşleyiş açısından son derece önemli olan palet streç makinaları Tunç Makine üzerinde ekonomik fiyatlarla sizleri bekliyor. Fiyatları açısından değişiklik yaşanması muhtemeldir. Buna birçok etmen sebep olabilir. Dokunmatik ekran özelliği, PLC sistemi ile çalışması, üst baskının olup olmaması ve en önemlisi de motorlu öngerme sistemleridir. Tüm bunlar neticesinde ürünler üzerinden fiyatlarda değişiklikler yaşanabilir. Tunç Makina danışmanlarına da danışarak daha etkili ürün alımı yapabilirsiniz.

Kaynak: https://www.tuncmakina.net/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.