Turgutlu Yollarındaki Pürüzler Ortadan Kaldırılıyor

Turgutlu Yollarındaki Pürüzler Ortadan Kaldırılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıbey Mahallesini Turgutlu ilçesine bağlayan yolda yama, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, özverili çalışmalarla yolların sorunlarını ortadan kaldı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıbey Mahallesini Turgutlu ilçesine bağlayan yolda yama, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler, özverili çalışmalarla yolların sorunlarını ortadan kaldırıyor.

İl genelinde yolların kalitesini arttırmak için durmaksızın çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu ile Sarıbey Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda yama, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Kullanıma bağlı olarak yıpranan yollar, Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun çalışmalarla daha güvenli hale getiriliyor. Bu kapsamda Sarıbey Mahallesinde yürütülen çalışmaları Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar da inceledi. Kutar, çalışmaların Sarıbey Mahallesindeki vatandaşları oldukça mutlu ettiğini söyledi. Vatandaşlar da yol yama, bakım ve onarım çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.