Turgutlu’daki dev tesis Ekim ayında açılacak

Turgutlu’daki dev tesis Ekim ayında açılacak

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, açılışa hazırlanan Ergenekon Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Şirin, tesisin açılışının Ekim ayı içerisinde Ma...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, açılışa hazırlanan Ergenekon Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu ve spor salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Şirin, tesisin açılışının Ekim ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle yapılacağını söyledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ve daire müdürleriyle birlikte yapımı tamamlanarak açılışına hazırlanan kapalı yüzme havuzu ve spor salonunu ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi finansmanıyla hayata geçirilen spor kompleksine dair Turgutlulu gençlere müjdeli haberi veren Belediye Başkanı Turgay Şirin, “2017 yılına damga vuran yatırımlarımızdan biri olan dev spor kompleksimiz Turgutlu gençliğimize hayırlı olsun. Kapalı spor salonu ve yüzme havuzumuzda çalışmalarımız tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları son sürat devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılacak olan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarıyla birlikte çevresinde de yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Bu anlamda hem mutlu hem de gururluyuz. Turgutlu Belediyesine ait olan bir arsa üzerine inşa ettiğimiz uluslararası standartlarda yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve spor salonunun açılışını Ekim ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’de katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Yakın bir zaman da kesin tarihi de kamuoyuyla paylaşırız. Bu anlamda birlikten doğan gücümüzle ilçemize büyük bir yatırım kazandırmanın mutluluğunu yaşadığımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve bizlere destek veren Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.