Turgutlu’nun +1 Kafe çalışanlarına onur belgesi

Turgutlu’nun +1 Kafe çalışanlarına onur belgesi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasına yönelik hizmete sunduğu ve engelli öğrencilerin görev yaptığı +1 Kafe’nin gönüllü çalışanlarına onur belgesi verdi...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasına yönelik hizmete sunduğu ve engelli öğrencilerin görev yaptığı +1 Kafe’nin gönüllü çalışanlarına onur belgesi verdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, TURBEM +1 Kafe’de çalışan engelli öğrencileri ‘onur belgesi’ ile onurlandırdı. Yaklaşık 2 ay önce faaliyete geçen +1 Kafe’de görev alan Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğim gören 15 öğrenciye onur belgesi verdiğini belirten Başkan Şirin, “Bilindiği üzere Turgutlu Belediyesi olarak Firdevs Gürel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören 15 öğrencimiz Atatepe’de faaliyete geçirdiğimiz +1 Kafe’mizde çalışmaya başlamıştı. Okullarımız Cuma günü itibariyle yarıyıl tatilen girdiler. Bizler de öğrencilerimizi farklı bir teşekkür ve onur belgesiyle mutlu etmek istedik. Sosyal İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla belgelerini kendilerine takdim ettik. Engelli kardeşlerimizi sosyalleşmesi, topluma faydalı birey haline gelmesi için Turgutlu Belediyesi olarak çalışmalarımız devam edecek. Bu kapsamda hem +1 Kafe’de görev alan öğrencilerimize hem de bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.