Turizmi Canlandıracak Sistem

Turizmi Canlandıracak Sistem

Bugüne kadar 75 bin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, kapanan büyük otelleri gündemine alarak turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara Elbirliği sistemi ile kredisiz, f...

Bugüne kadar 75 bin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, kapanan büyük otelleri gündemine alarak turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara Elbirliği sistemi ile kredisiz, faizsiz tatil imkanı sunmayı hedefliyor.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, bugüne kadar ufak sermayeleri bir araya getirmek suretiyle 30 yıldır çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: "İnsanımıza kazanabileceği, yatırım yapabileceği alanlarda sermaye vermek adına, otomobil, ev, inşaat makinesi, kamyon gibi projelerde El birliği sistemi uygulayarak bunu gerçekleştirdik.”

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, insanımıza aş ve iş vererek ihtiyaç duyduklarını ulaşılabilir hale getirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bir taraftan sahip olamadıklarına sahip olmalarını sağlayarak, sosyal seviyelerini bu sistemimizle yükseltmiş olduk. Elbirliği sistemi ile vatandaşlarımızı tatile göndereceğiz. Turizmde yaşanan memnuniyetsizlik ortada, otellerimiz tek tek satılmaya başladı. Bunun en büyük nedenlerinden biri tatil anlayışımızı 4 mevsime çekemememiz ve sadece belirli aylarda vatandaşımıza yüksek fiyatla tatil satmaya çalışmamız. Öncelikle yapılması gereken turizmi 4 mevsime yayarak devamlılığı sağlamak. Turizmde devamlılığı orta sınıfla sağlayabiliriz. Türkiye’de büyük bir orta sınıf var. Yaptığımız işlerde öncelikle bu sınıfa hitap etmeliyiz ki devamlılığı sağlayabilelim.”

“SEKTÖRDE BELİRLİ OTELLER BELİRLİ KESİME HİTAP EDİYOR”

Sektörde belirli otellerin belirli kesime hitap ettiğini vurgulayan Emin Üstün, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye’de büyük bir orta sınıf var. Bu sınıfın turizmden istifade etmesi lazım. Sadece belirli kesime yılın belirli aylarında yüksek fiyatla tatil imkanı sunarsak, geri kalan aylarda doluluk oranını sağlayamayız. Doluluk oranı sağlayamadığımız gibi fahiş fiyatla tatil sunarak sektörü baltalamış oluruz. Bizim amacımız yılın 4 mevsimi orta sınıfın da tatil yapabileceği bir ortam hazırlamak. Bunu da Elbirliği sitemi ile gerçekleştirerek vatandaşın tatile nasıl gideceği düşüncesini ortadan kaldıracağız. Vatandaş tatil sezonunda 1 haftalık dinlenmesi için kredilere hücum ederken, yılın geri kalan kısmını bu kredileri ödemeye çalışmakla uğraşıyor. Bizim sistemimizle bu sorunu ortadan kaldıracağız. İsteyen herkes istediği yerde tatil yapabilecek.”

“GÜNDEMİMİZDE KAPANAN BÜYÜK OTELLER VAR”

“Gündemimizde kapanan büyük oteller var” diyen Üstün, vatandaşımıza bu zamana kadar ev, araba ve iş imkanı sağladıklarını, sahip olamadıklarına sahip olma imkanı verdiklerini söyledi. Vatandaşın sosyal statülerini yükselttiklerini belirten Üstün, "Artık huzur içinde yaşamaları için onları tatile göndereceğiz. Ülkemizde turizm sektörü sadece üst kesime hitap ettiği için peş peşe kapanan büyük oteller görüyoruz. Biz aynı zamanda satışa çıkan bu otelleri değerlendirerek, vatandaşlarımıza huzurlu tatil yapacakları bir ortam sağlayacağız” diye konuştu.

Afyon’da termal oteli, Ege ve Akdeniz’de büyük otelleri gündemlerine aldıklarını belirten Üstün, açıklamalarına şöyle devam etti: “Sektördeki kriz malum. Gelen turist sayısı artıyor, Ege ve Akdeniz sahilleri dolu desek de bu kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil. Yılın 3 ayı doluluk sağlıyoruz sonra 9 ay kilit vuruyoruz. 3 ay doluluk sağladığımız için maalesef fiyatlarımız çok yüksek. Dolayısıyla kendi orta sınıf vatandaşımız tatil yapamıyor. Orta sınıf vatandaşımızın tatil yapabilmesi için turizm sezonunu 12 aya yayarak doluluk oranlarını yüze 80-90’a çekmemiz gerekiyor. Bunu da Elbirliği sistemi ile vatandaşımıza tatil imkanı sunarak gerçekleştireceğiz. Ayrıca, Afyon bölgesinde, Ege ve Akdeniz’de gündemimizde olan otelleri değerlendirerek, hem vatandaşımızın sosyal imkanlarını yükselteceğiz hem de turizm ekonomisini canlandıracağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.