Türk Telekom, yeni bulut servisi Dijital Depo’yu kullanıma sundu

Türk Telekom, yeni bulut servisi Dijital Depo’yu kullanıma sundu

Türk Telekom, kullanıcıların fotoğraf, video, müzik ve dosyalarını güvenli bir şekilde saklamasını sağlayacak yeni bulut servisi Dijital Depo’yu müşterilerinin kullanımına sundu. Türk Telekom, App Sto...

Türk Telekom, kullanıcıların fotoğraf, video, müzik ve dosyalarını güvenli bir şekilde saklamasını sağlayacak yeni bulut servisi Dijital Depo’yu müşterilerinin kullanımına sundu. Türk Telekom, App Store ve Google Play Store’dan indirilebilen Dijital Depo uygulamasını 2 GB bulut depolama alanını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor.

Türk Telekom, modern tasarımlı Bulut Depolama servisi Dijital Depo uygulamasını kullanıcıların beğenisine sundu. Yapılan açıklamada; operatör bağımsız bir bulut depolama uygulaması olan Dijital Depo ile kullanıcılar; çektikleri fotoğrafları, videoları, müzikleri ve dosyaları güvenle saklayacak. Dijital Depo uygulamasının otomatik yedekleme özelliği sayesinde ise akıllı telefon kamerasıyla çekilen fotoğrafların anında saklanması mümkün olacak. Böylelikle akıllı telefon bozulsa veya kaybolsa bile fotoğraflara ulaşılmada herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak.

App Store ve Google Play Store’dan yüklenebilen uygulama ile Türk Telekom, 2 GB bulut depolama alanını ücretsiz olarak sunuyor. Kullanıcılar, 50 GB, 500 GB ve 1 TB’ye kadar depolama alanına sahip olabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.