Türk Ve Yabancı Gençler İftarda Bir Araya Geldi

Türk Ve Yabancı Gençler İftarda Bir Araya Geldi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönem olan mübarek Ramazan ayında gönüllü gençler ile Aydın’da eğitim gören yabancı gen...

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönem olan mübarek Ramazan ayında gönüllü gençler ile Aydın’da eğitim gören yabancı gençleri iftarda buluşturdu.

Yaklaşık 250 genç ve misafirin katılımı ile gerçekleşen iftar programına Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kavaklı, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Denetimli Serbestlik İl Müdürü Ali Bayrak, Aydın KOSGEB Hizmet Müdürü Sadık Ceyhan, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Parti il ve ilçe yönetimi, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve gönüllü gençler katıldı.

Gerçekleştirilen anlamlı gecede konuşan Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Mikail Kavaklı; "Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez. Mübarek Ramazan ayı, milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla ortaya çıktığı bir zamana işaret etmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir. Yüce dinimizin güzelliklerine erişebilmek ve nefsin tasallutundan sıyrılabilmek bu ayın sunduğu kutsal mesajlara vakıf olmakla mümkündür. İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olur” dedi.

İftar programı Adnan Menderes Üniversitesi Cami din görevlisi Muhammed Aydın’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından mübarek Ramazan ayının kazanımları konulu söyleşi ile devam etti. Söyleşinin hemen ardından Aydın Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu Öğrencisinin gerçekleştirdiği Meddah oyunu beğeni topladı. Meddah oyununun ardından program Aydın Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Mehmet Yıldırım’ın sema gösterisi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.