TÜRKAV’dan Engelsizlere Baklava Morali

TÜRKAV’dan Engelsizlere Baklava Morali

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şube Başkanlığı yönetim kurulu Aydın Engelliler Spor Kulübü’nün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanı ziyaret ederek baklava ziyafeti çekti.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerini, Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ercan Karacasulu, Antrenörü Engin Çağlar ve engelli basketbolcular karşıladı. Ziyarette TÜRKAV Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri yanında getirdikleri bir tepsi baklavayı engelli basketbolculara ikram ederek, hafta sonu deplasmanda Kocaeli Engelliler Yıldız Spor Kulübü ile oynayacakları maç öncesi moral verdi.

Dünya Engelliler Günü sebebiyle Aydınlı engelli sporcularımıza moral vermek istedikleri için ziyaret ettiklerini söyleyen TÜRKAV Aydın Şubesi Başkanı Bilge Ozan, “Aydınlı engellilerin yaptığı bu iş herkese örnek teşkil etmekte ve engellilerin spor yapmaya engel olmadığını göstermektedir. Onların bu hayata tutunma şevkleri hepimize örnek olmalıdır. Daima engelli arkadaşlarımızın yanındayız ve bu zorlu yolda kendilerine başarılar dilerim. Bundan sonraki maçlarda onları hiç yalnız bırakmayacağız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu anlamlı günde TÜRKAV Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirten Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ercan Karacasulu, “Engelliler bugünler dışında hep unutuluyor. Artık unutulmamak istiyoruz. Bu anlamlı ziyaretten dolayı TÜRKAV Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederim” dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.