Turkcell IPRA’dan ‘Altın Ödüller’le döndü

Turkcell IPRA’dan ‘Altın Ödüller’le döndü

Dünyanın en saygın halkla ilişkiler ödüllerinden IPRA Golden World Awards’ta Turkcell, iki ödül birden kazandı. Türkiye’nin engelli sporlarda destekçisi olan Turkcell, Ampute Milli Takımı ana sponsorl...

Dünyanın en saygın halkla ilişkiler ödüllerinden IPRA Golden World Awards’ta Turkcell, iki ödül birden kazandı. Türkiye’nin engelli sporlarda destekçisi olan Turkcell, Ampute Milli Takımı ana sponsorluğuyla ‘Sponsorluk Kategorisi’nde altın ödüle layık görülürken, fizy’nin Tarkan’ın ‘10’ adlı albümüyle yaptığı işbirliği sayesinde de ‘Sanat ve Eğlence Kategorisi’nde birinciliği elde etti.

Uluslararası Halkla İlişkiler Birliği’nin (IPRA) gelenekselleşen Altın Ödülleri’nde bu sene Turkcell iki birincilik birden elde etti. 1990’dan beri düzenlenen ve dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödüllerinden biri olarak değerlendirilen IPRA Golden World Awards’ın ‘Sponsorluk’ kategorisinde Turkcell, Ampute Futbol Takımı’na olan sponsorluğu ile altın ödülü kazandı. Ampute Milli Futbol Takımı, Türkiye’de engelli spor branşlarının sponsorlarından olan Turkcell’in desteği ile Türkiye’nin en sahipliğinde düzenlenen EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşmıştı.

Altın Ödüller’de ‘Sanat ve Eğlence’ kategorisinde de Turkcell birinciliğin sahibi oldu. Türkiye’nin en sevilen dijital müzik platformu fizy ile Tarkan işbirliği de Altın Ödül getirdi. İşbirliğine göre Tarkan’ın ‘10’ isimli albümünün ilk dijital satışı, yenilikçi teknolojilerle Türkiye’de dijital müziğin kurallarını yeniden yazan fizy’de yapılırken, ünlü sanatçının konserlerinde de fizy üzerinden canlı yayınlar yapılmıştı.

"Ödüller bizi motive ediyor"

Uluslararası Halkla İlişkiler Birliği gibi prestijli bir kurum tarafından ödüllendirilmenin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün, "Dünyanın ilk dijital operatörü olarak, sadece müşterilerimize değil Türkiye’ye hizmet etmenin ve bunun tüm dünyada takdir görmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın hayatına her alanda dokunmak için, onların yanında, onlarla birlikte yürümekten büyük bir onur duyuyoruz. Türkiye’de engellilerin en önemli destekçilerinden biriyiz, gerek uygulamalarımızla gerek de sponsorluklarımızla engelli vatandaşlarımızı cesaretlendirmek istiyoruz. Ampute Milli Takımımız’a bu yönde destek vermek, onların başarılarına şahit olmak ve bu çabamızın uluslararası alanda övgüye değer bulunması motivasyonumuzu daha da arttırıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.