Türkiye Basketbol Erkekler 3. Ligi

Türkiye Basketbol Erkekler 3. Ligi

Bu sezon Türkiye Basketbol Erkekler 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Bostanlıspor, transfere hızlı bir giriş yaptı.

- Bu sezon Türkiye Basketbol Erkekler 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Bostanlıspor, transfere hızlı bir giriş yaptı. İç transferde tecrübeli isim Aras Bekat, istikbal vaat eden genç oyuncular Çağatay Kırkpınar ve Yiğit Evren ile sözleşme yenileyen yeşil-kırmızılı ekip, Boluspor’dan Serhat Doğanay, Best Balıkesir’den Oğulcan Sevim ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Cem Bozok’u kadrosuna kattı.

İmza töreninde konuşan Altar Toker, Avni Erboy’un kıvılcımı ile çıktıkları yolda Bölgesel Lig’den 3. Lig’e yükselme başarısını gösterdiklerini belirtirerek, “Geçen sezon 3. Lig’e yükselme başarısını gösterdik. Şimdi sıra 2. Lig’de. Hedeflerimiz doğrultusunda kadromuzu oluşturmaya başladık. Bugün startı verdik. İlerleyen günlerde çok ciddi isimleri de kadromuza katarak iddiamızı kanıtlayacağız. İdari ve teknik kadromuza inancımız tam. Bu sezonun sonunda hedeflediğimiz noktaya geleceğiz’’ dedi.

İmza atan altı ismin dördünün Karşıyaka alt yapısından yetiştiğini söyleyen Toker sözlerine şöyle devam etti:

“Amacımız Karşıyakamızın alt yapısından yetişip A takımda forma şansı bulamayan gençlerimizi bünyemize katarak onların pişmesini sağlamak ve ileride tekrar Karşıyakamızın formasını giymesini sağlamak. Bu gençlerimiz belki de buradan Milli Takımlar'a kadar yükselip Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edebilecek seviye ulaşacaktır. Bu yüzden yaptığımız işin doğruluğunun ve bir o kadar da ciddiyetinin farkındayız.”

Toker, Ottoman Otelleri ve Kuşadası Long Beach Otel’in sahibi Rauf Aktarlı’nın ana sponsor olduğunu da ifade ederek, “Kendisine minnettarız. Rauf Aktarlı’nın bize duyduğu güven hedefimize ulaşmada bizleri daha da kamçılıyor. Tabii ki sadece Rauf Bey’in desteği değil, Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyakalıların yanımızda olduğunu bilmek bize güç verecek” diye konuştu.

İmza töreninden sonra yöneticiler, sporcular ve medya mensupları birlikte akşam yemeği yedi.

TÜRKİYE BASKETBOL ERKEKLER 3. LİGİ

TÜRKİYE BASKETBOL ERKEKLER 3. LİGİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.