Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi 14. haftasında Akhisar Belediyespor sahasındaki konuk ettiği Finalspor’u 87-81 yenerek altıncı galibiyetini aldı.İlk çeyrekte Akhisar Belediyespor farkı 9 sayıya kadar çıkardı v...

Türkiye Basketbol Ligi 14. haftasında Akhisar Belediyespor sahasındaki konuk ettiği Finalspor’u 87-81 yenerek altıncı galibiyetini aldı.

İlk çeyrekte Akhisar Belediyespor farkı 9 sayıya kadar çıkardı ve ikinci periyoda 26-21 önde girdi. Finalspor ikinci periyodda farkı 1 sayıya düşürdükten sonra Akhisar Belediye, Goldwitre ile farkı 12 sayıya çıkardı. Rizvanoğlu’nun asistleriyle skor üreten Finalspor farkı 2 sayıya düşürdü, devre 47-42 Akhisar önderliğinde sona erdi.

Üçüncü periyodun 7. dakikasında Finalspor skoru 52-51 lehine çevirdi. 11-0’lık seri ile yeniden kontrolü eline alan Akhisar son çeyreğe 63-56 önde girdi.

Akhisar son periyodda skoru önde götürdü, Finalspor iki buçuk dakika kala 4 sayıya (77-73) kadar yaklaştı, son bölümde hata yapmayan ev sahibi mücadeleden 87-81 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.