Türkiye Çiçekçileri, Mayısın İlk Haftasında Kutlama Yapacak

Türkiye Çiçekçileri, Mayısın İlk Haftasında Kutlama Yapacak

Türkiye Çiçekçiler Federasyonu, her yıl Mayıs Ayının ilk haftası Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Haftası olarak kutlayacaklarını duyurdu.Türkiye Çiçekçiler Federasyonu çiçekleri tüm insanlığa ulaş...

Türkiye Çiçekçiler Federasyonu, her yıl Mayıs Ayının ilk haftası Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Haftası olarak kutlayacaklarını duyurdu.

Türkiye Çiçekçiler Federasyonu çiçekleri tüm insanlığa ulaştıran çiçekler için önemli bir etkinlik gerçekleştirmeye karar vererek her yıl Mayıs Ayının ilk haftasını Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Haftası olarak kutlayacaklarını açıkladı. Kutlama çalışmalarına Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’ün Mozolesine çiçek koyma töreni ile başlayan Türkiye Çiçekçiler Fedarasyonu bir hafta boyunca her ilde çeşitli etkinliklere devam edecek. Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Başkanı Muharrem Çağlar Anıtkabir Ziyaret Defterine şunları yazdı; ” Ulu Önderimiz; Çiçekçiler gününde sizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Cumhuriyetin kurulduğu ilk günden itibaren çiçeğin sevgi, hoşgörü ve acılarımızın evrensel bir dili olduğunu bizlere öğrettiniz. Sizin çizdiğiniz bu yolda ilerliyoruz. Tüm zorluklara rağmen çiçek sektörünü muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için mücadeleye devam ediyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.