Türkiye’de İlk Uluslararası Phenology Kongresi’ni ADÜ Düzenleyecek

Türkiye’de İlk Uluslararası Phenology Kongresi’ni ADÜ Düzenleyecek

Türkiye’de ilk Uluslararası Phenology Kongresi’ni Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) düzenleyecek.Adnan Menderes Üniversitesi ve Berlin Humboldt Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa organize edilen “Ul...

Türkiye’de ilk Uluslararası Phenology Kongresi’ni Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) düzenleyecek.

Adnan Menderes Üniversitesi ve Berlin Humboldt Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa organize edilen “Uluslararası Phenology 2015 Kongresi” 5-8 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2010 yılında ilk olarak Dublin (İrlanda) ve 2012 yılında Milwaukee (ABD)’de düzenlenen Uluslararası Fenoloji kongresinin üçüncüsü ise Adnan Menderes Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuşadası’nda yapılacak.

Kongrenin ana konuları arasında küresel iklim değişkliğinin bitkisel üretim üzerine etkileri ve buna bağlı tarımsal üretimde yeni stratejilerin belirlenmesi bulunuyor. Kongreye 23 farklı ülkeden katılımcı başvurda bulunduğu kongrenin açılış konuşması Harvard Üniversitesinden Prof. Dr. Andrew Richardson tarafından gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek kongre ile ilgili olarak ayrıca Türkiye’nin ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin tanıtımı ile uluslararası işbirliğinin de geliştirilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.