Türkkan'la aynı kareye girmeyen Katırcıoğlu’na Yavuz’dan destek!

Türkkan'la aynı kareye girmeyen Katırcıoğlu’na Yavuz’dan destek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, geçtiğimiz aylarda şehit yakınlarına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'la aynı fotoğraf karesine girmeyi reddeden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’na destek verdi.

Kocaeli’de Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) tarafından kahvaltı programı düzenlendi. Programa katılan AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu etkinlik sonunda toplu fotoğraf çekimi sırasında geçtiğimiz aylarda şehit yakınlarına küfreden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’la aynı kareye girmeyi reddederek kendisine tepki gösterdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Şehit yakınına küfür ettiği için özellikle aynı kareye girmedim. Bu Anadolu toprağını bize vatan yapan her bir şehidimiz bizim önemli değerimizdir” diye konuşan Katırcıoğlu’na destek AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’dan geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yavuz şunları kaydetti:

“Vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan yakınlarına küfreden şahısla aynı fotoğraf karesine girmeyen Kocaeli Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu’na bu onurlu davranışı dolayısıyla samimi destek ve tebriklerimi iletiyorum. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bekası için 7 gün 24 saat görev yapanların kıymeti bizim için kutsaldır. Görevinin kutsallığını, kendi canından aziz bilen askerimiz, polisimiz, korucumuz bizim şükranlarımızdır. Aziz şehitlerimizin emaneti olan yakınlarına bizler şimdi ve gelecekte aynı şuur, güç ve kararlılıkla sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.