Tüy Kalemler-quilss, İzmir’de Seyirciyle Buluşuyor

Tüy Kalemler-quilss, İzmir’de Seyirciyle Buluşuyor

Edebiyatın en aykırı isimlerinden kabul edilen doğanın, ahlak kurallarının ve sadeizmin kurucusu Marquis de Sade’ın hayatının Charenton Akıl Hastanesi’nde geçirdiği son dönemini sahneye taşıyan “Tüy K...

Edebiyatın en aykırı isimlerinden kabul edilen doğanın, ahlak kurallarının ve sadeizmin kurucusu Marquis de Sade’ın hayatının Charenton Akıl Hastanesi’nde geçirdiği son dönemini sahneye taşıyan “Tüy Kalemler-Quills” İzmir’de seyircisiyle buluşuyor.

İstanbul Tatbikat Sahnesi’nin en iddialı oyunlarından biri olan “Tüy Kalemler”in oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Gökhan Soylu, Saygın Soysal, Melisa Şenolsun, Işık Erdoğan, Diren Yurtseven, Onur Eroluş, Buğra Orhan, Beril Öztarakçı, Sena Kelahmet, Metehan Aktaş, Ceren Aydın Alp Yazıcı Ozan Gökçe yer alıyor.

Doug Wright’ın yazıp Erdal Beşikçioğlu’nun rejisi ile sahneye konulan, Binnaz Dorkip’in kareografisini yaptığı oyunun müzik direktörlüğü Cem Deliormanlı’ya ait. “Tüy Kalemler -Quills” 21-22 Mart tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Kültür Merkezinde İzmirlilerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.