Üç kuruşluk hurda için kazaya davetiye

Üç kuruşluk hurda için kazaya davetiye

Aydın-Denizli karayolunda park eilen bir at arabası adeta kazaya davetiye çıkardı. Üzerine gelişi güzel atılmış hurda malzemelerle karayolunda uzun süre bekletilen at arabasının sahibi tüm uyarılara v...

Aydın-Denizli karayolunda park eilen bir at arabası adeta kazaya davetiye çıkardı. Üzerine gelişi güzel atılmış hurda malzemelerle karayolunda uzun süre bekletilen at arabasının sahibi tüm uyarılara ve yaşanan tehlikeye rağmen atı bulunduğu yerden çekmedi.

Aydın Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi mevkiinde Aydın-Denizli karayolundaki yolun bir şeridini işgal eden at arabası ve üzerindeki metal hurda malzemeler trafiği tehlikeye düşürürken, yoldan geçen sürücüler zor anlar yaşadı.

Boş bir binadan topladıkları hurda malzemeleri yüklemek için ana yol üzerine bırakılan at arabası ve üzerinden yola doğru sarkan demir çubuk trafiği tehlikeye düşürürken, sürücüler at arabasına ve demir çubuğa çarpmamak için ana yolda direksiyon kırarak manevra yapmak zorunda kaldılar. Yoldan geçen vatandaşlar, insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan ve at arabasını sorumsuzca yol kenarına park eden hurda toplayan kişilere tepki gösterdiler.

Yaşanan tehlike ve at arabası ile hurda toplayan vatandaşların duyarsızlığı objektiflere bu şekilde yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.