Ücretsiz Gelir Ve Karlılık Yönetimi Eğitimleri, Turizm Sektörüne Can Verecek

Ücretsiz Gelir Ve Karlılık Yönetimi Eğitimleri, Turizm Sektörüne Can Verecek

Şehir Teknoloji Transfer Ofisi, Şehir incuba.city ve Hotel Linkage işbirliği ile ücretsiz olarak düzenlenen ’Otel Satış ve Pazarlamasında Gelir ve Karlılık Yönetimi’ eğitimleri 11 Mart’ta başlıyor.Şeh...

Şehir Teknoloji Transfer Ofisi, Şehir incuba.city ve Hotel Linkage işbirliği ile ücretsiz olarak düzenlenen ’Otel Satış ve Pazarlamasında Gelir ve Karlılık Yönetimi’ eğitimleri 11 Mart’ta başlıyor.

Şehir Teknoloji Transfer Ofisi, Şehir incuba.city ve Hotel Linkage işbirliği ile hayata geçirilen ve turizm profesyonellerine yönelik eğitimler veren ’Hotel Linkage Academy’, turizm sektöründe kalıcı ve sürdürülebilir bir fark oluşturmak için 11 Mart’ta başlayacak ve 5 hafta sürecek yeni bir eğitim maratonuna başlıyor. Yapılan açıklamada, Amerika ve Hong Kong’da alanında uzman akademisyenler tarafından geliştirilen ve piyasa değeri binlerce doları bulduğu belirtilen ’Otel Satış Pazarlamasında Gelir ve Karlılık Yönetimi’ eğitimleri, İstanbul Şehir Üniversitesi’nde turizm profesyonellerine ücretsiz olarak verilecek.

Hotel Linkage İş Geliştirme ve Pazarlama Başkanı Erhan Kaya tarafından yapılan sosyal medya çağrısıyla gönüllülük esasına göre bir araya gelen Türkiye’nin önde gelen Gelir ve Karlılık Yönetimi Müdürleri ile akademisyenleri tarafından verilecek eğitim programı kapsamında ’Online Satış ve Pazarlamasında Gelir ve Karlılık Yönetimi’ eğitimlerine kayıt yaptırmak ve daha fazla bilgi sahibi olmak için cesurlar.hotellinkage.com adresinden bilgi alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.