Uğur Okulları’ndan bir ilk; “Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri”

Uğur Okulları’ndan bir ilk; “Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri”

Uğur Okulları kişiye özgü mentorluk, etkin kariyer planlaması, deneme sınavları, zengin içerikli Uğur Yayınları ve Türkiye’de bir ilk olan kişiye özgü online eğitim platformunu içerisinde barındıran “...

Uğur Okulları kişiye özgü mentorluk, etkin kariyer planlaması, deneme sınavları, zengin içerikli Uğur Yayınları ve Türkiye’de bir ilk olan kişiye özgü online eğitim platformunu içerisinde barındıran “Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri” ile öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

ASDF Eğitim Modeli ile okul öncesinden üniversiteye uzanan dönemde öğrencilerinin akademik, sosyal, duygusal, fiziksel gelişimine önem veren Uğur Okulları, bir ilke daha imza attı. Uğur Okullarında öğrenim gören öğrenci ve velilere sınava hazırlık, kariyer planlama ve kişisel gelişim desteği veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, eğitim teknolojilerinin en güncel araçları ve düzenli geri bildirim sistemi ile öğrencilerini destekliyor. Başarıya ulaşmada ve 21. yüzyıl becerilerini geliştirmede öğrencilerine rehberlik ederken, her öğrencinin kişisel ve akademik özellikleri çerçevesinde, kişiye özgü sınava hazırlık sistemi geliştirerek geleceklerini keşfetmelerini amaçlıyor.

Öğrencinin iç disiplin duygusunu geliştirmesini ve kişisel yeterliliğini yine kişisel raporlar vasıtasıyla görmesini sağlayarak, sınava hazırlık noktasında eksikliklerin giderilmesine yardımcı olurken; sınav başarısının yanında fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini de destekliyor. Üniversiteye hazırlık sürecinde 9. sınıftan 12. sınıfın sonuna kadar ders ve sınav başarısını artıran, kişiselleştirilmiş üniversiteye hazırlık çözümü Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri; Uğur Hazırlık, Kişiye Özgü Rehberlik, Uğur International, Tigers Club ve U Diamond olmak üzere 5 ana modülü içerisinde barındırıyor.

Uğur Hazırlık ile; 12. sınıfta okuyacak olan öğrenciler Uğur Okullarına kayıt oldukları andan itibaren online eğitim platformu ile YGS Hazırlık sürecine dahil oluyor, kişiye özgü rehberlik desteğiyle planlı ve etkin çalışma disiplini kazanıyor. Kişisel çalışma planı dahilinde Hazırbulunuşluk Testi uygulandıktan sonra, test sonucunda öğrenciye özel bir yol haritası sunuluyor. 12. sınıfa kayıt olan öğrenciler kampüs bazında, dijital ortamda gerçekleşecek dersler için 10’ar kişilik sanal sınıflara ayrılıyor ve her grubu bir U-Coach takip ediyor.

U-Coach, grubundaki her öğrencinin planlı çalışmasını sağlayarak eksiklerini tespit ediyor ve bireysel başarı düzeylerini artırmasında yol gösteriyor. Akıllı öneri sistemi ile detaylı bir eksik analizinden sonra öğrencinin, konuların tümünü tekrar çalışmasına gerek kalmadan, doğrudan ihtiyacı olan en küçük öğrenme parçasına yönlendirilmesi sağlanıyor.

Kişiye özgü rehberlik hizmeti

Kişiye özgü rehberlik ile; her öğrencinin gelişimi, okul içinde kariyerine yönelik tüm projeleri planlayan mentor, öğrencinin tüm eğitsel, kişisel ve sosyal gelişiminin takibini yapan ve destekleyen bireysel danışman ve eğitsel danışman olmak üzere konusunda uzmanlaşmış 3 danışman tarafından izleniyor. Öğrencilerin üniversite sınavına hazırlanma aşamasında yol gösterici olma görevini üstlenen danışmanları, meslekler, yurt içi ve yurt dışı üniversiteler, ulusal ve uluslararası sınav sistemleri, sınav motivasyonu, sınava hazırlık taktikleri, kariyer danışmanlığı konularında öncülük ediyor.

Uğur International ile; öğrenciler yurt dışında yabancı dil eğitimi, lise değişimi programları ve yurt dışı üniversite danışmanlığı ile dünyanın kapılarını aralıyorlar. Deneyimli eğitmenlerin desteğiyle güven içinde dünyayı keşfetmenin heyecanını yaşıyorlar.

Özgün etkinlikler ile kişisel gelişim sağlanıyor

Öğrencilerin seçimleri ile yönetilen Tigers Club, özgün etkinlikleriyle sınava hazırlanırken kişisel ve sosyal becerilerin gelişmesini de sağlıyor. 4 yıl boyunca öğrencilerin gerçekleştirdiği tüm akademik ve bireysel faaliyetler, başarılar ve çalışmalar U Diamond’da toplanıyor. U Diamond ile öğrencilerin kişisel gelişim, liderlik, sosyal sorumluluk, iş deneyimi portfolyosu oluşturması sağlanıyor. Her öğrencinin potansiyelini ortaya çıkaran, kişisel başarılarını ve gelişimlerini destekleyen programlar sayesinde elde ettiği başarılarla, öğrencinin yurt içi ve yurt dışı üniversite başvurularında fark yaratarak avantaj elde etmesi hedefleniyor.

Öğrenci ve velilerine, ulusal sınav sistemi hakkında bilgilendirme sunan ve öğrencinin akademik başarısını destekleyen Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri, belirlenen hedef ve kişisel analiz çerçevesinde öğrencinin bilişsel gelişimine, üniversite tercih hedeflerine uygun çalışma planı ve materyaller hazırlıyor. Türkiye’nin yarını olan gençleri, bilgi çağının mimarı olacak üniversitelere hazırlarken bu çağa uygun modeller ve programlar konusunda gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.