Uğur: “Puanlarla Dönmek İstiyoruz”

Uğur: “Puanlarla Dönmek İstiyoruz”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, hafta sonu İstanbul takımlarından Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçı hazırlıklarına başladı.Aydınspor 1923 Tuzlaspor maçı mesaisin...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, hafta sonu İstanbul takımlarından Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçı hazırlıklarına başladı.

Aydınspor 1923 Tuzlaspor maçı mesaisine Yörük Ali Efe tesislerinde başladı. Çine Madranspor ile Pazar günü yaptığı hazırlık maçının ardından bir gün izin yapan siyah beyazlılar kendi tesislerinde çalışmalara başladı. Antrenman öncesi Teknik direktör Muharrem Uğur futbolcularına yönelik bir konuşma yaparak Tuzlaspor maçına futbolcularını odaklanmalarını söyledi. Düz koşuyla başlayan antrenmanda dar alanda pas ve tempo oynaş koşuları ile dayanıklık çalışması yapan siyah beyazlılar Tuzlaspor mesaisine sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

"PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Ligin ilk maçında iyi bir netice almak istediklerini ifade eden Teknik Patron Muharrem Uğur, “İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız. Deplasmandan puan ve puanlara dönmek istiyoruz. Bu güce de sahibiz. Kadromuz geniş ve oyuncularımız lige hazır. Takımımıza yeni katılan oyuncularımızın hazır olup olmadıkları bu haftaki çalışmalar sonunda netlik kazanacak” diye konuştu.

CİCİ VE TÜLÜMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Transfer sezonun bitimine saatler kala siyah beyazlılara imza atan Uğur Tülümen ve Metincan Cici takımla ilk antrenmanlarına çıkarak çalışmalarına başladı. Tülümen ve Cici’nin hafta sonu İstanbul ekiplerinden Tuzlaspor maçında oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.