Ulema Ve Dağ İzmirdeki Gazzeli Yaralıları Ziyaret Etti

Ulema Ve Dağ İzmir'deki Gazzeli Yaralıları Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte,geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye getirilen ve İzmir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan Gazzeli yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

- AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte,geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye getirilen ve İzmir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan Gazzeli yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Hamza Dağ Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 8 Gazzeli yaralıyı ziyaret etti. İsrail işgali altındaki topraklarda yaşam mücadelesi veren Filistinli ve Gazzeli Müslümanlara yardım elini uzatan Türkiye, İsrail askerlerinin çocuk kadın yaşlı demeden yaptığı katliamlar sırasında yaralanan Gazzelilerin tedavileri için Türkiye’deki hastaneleri seferber etti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye getirilen Gazzeli yaralılar İzmir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağl ile birlikte Gazzeli yaralıların sağlık durumlarını öğrenmek üzere Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek hastane yetkililerinden ve doktorlardan bilgi aldı. Gazzeli yaralılarla görüşerek bir süre sohbet eden Ulema, Gazzeli yaralılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını da iletti.

Ulema, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada Türkiye’nin Filistin başta olmak üzere mazlum milletlere kucak açtığını ve dünyanın da dikkatini bu insanlık dramına çekmek istediğini söyledi. Bugün kendisine çağdaş, demokratik, insan haklarına saygılı ve medeni diyen dünyanın mazlum Müslüman coğrafyada yaşanan katliamlara ve insanlık dramına seyirci kalmakla yetindiğini kaydeden Ulema, “Ancak biz Türkiye olarak geçmişimizden gelen gelenek ve inancımızdan aldığımız sorumluluğun bir gereği olarak, mazlum halklara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağız. Gazzeli, Suriyeli, Iraklı kardeşlerimizin maruz kaldıkları bu insanlık dışı savaşların bir an önce sona ermesi için gerek bölgesel ve gerekse uluslararası çabalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Ulema, İzmir’deki hastanelerde tedavi gören Gazzeli yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiğini ve hepsi iyileşene kadar ne gerekiyorsa yapılacağını sözlerine ekledi. Gazzeli yaralıları ziyareti sırasında Ulema’ya Kamu Hastaneleri Birliği Güney Genel Sekreteri Behzat Özkan ve Hastane Yöneticisi Mustafa Demir eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.