Ülkü Grup Ailesi 49 Yaşında

Ülkü Grup Ailesi 49 Yaşında

Tekstil ve perakende sektörünün öncü kuruluşu Ülkü Grup, Türkiye genelindeki bayileriyle 49’uncu yaş gününü kutladı.

- Tekstil ve perakende sektörünün öncü kuruluşu Ülkü Grup, Türkiye genelindeki bayileriyle 49’uncu yaş gününü kutladı. Hafta sonu çalışanları ve bayilerine verdiği özel yemekte konuşan Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Büyük bir aileyiz” dedi.

Bünyesinde tekstil üretim, perakende satış mağazaları ve bir de yarış pisti bulunduran İzmir merkezli Ülkü Grup, kuruluşunun 49’uncu yılında paydaşlarıyla güzel bir hafta sonu geçirdi. 1965 yılında Türk ekonomisinin temelini oluşturan tekstil sektörüne toptan satış ile giren Ülkü Grup, üç kuşaktır sürdürdüğü ticari hayatının yeni yaşını Kaya termal Otelde 150’ye yakın bayinin katılımı ile kutladı.

Keyifli bir hafta sonu geçiren Ülkü grup ailesi Kaya Termal Otel’de yapılan yemekte buluştu. Müzik ve eğlencenin bulunduğu gecede 150 bayiden çok sayıda çalışan gönüllerince eğlendi. Pazar günü ise Grup bünyesinde bulunan İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde buluşan çalışanlar buradaki etkinliklere katıldı. Pistte yapılan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 6. ve son ayak yarışlarını izleyen ekip heyecan ve adrenalin dolu anlara tanıklık etti. Ülkü Grup bayileri gün sonunda karting turnuvası ile stres attılar.

2012 ve 2013 Türkiye Pist Şampiyonu olan Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, Porsche 997 GT3 yarış otomobilinin sağ koltuğunda bayileri ile yarış pistinde tur atma fırsatını da yakaldılar. Limit Cafe’de yapılan bayi toplantısı ve yemeğinde özel lezzetleri tadan Ülkü Grup Ailesi 100’üncü yıl kutlanması temennisinde bulundu.

ÜLKÜ GRUP AİLESİ 49 YAŞINDA

ÜLKÜ GRUP AİLESİ 49 YAŞINDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.