Ülkücü Mühendisler Dünya Mühendisler Günü’nde Toplandı

Ülkücü Mühendisler Dünya Mühendisler Günü’nde Toplandı

Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği (Ülkü-Tek) Aydın Şubesi, Dünya Mühendisler Günü’nde bir araya geldi.

Ülkü-Tek Aydın Şubesi Başkanı Mustafa Tolan, İl Başkan Yardımcıları Anıl Pehlivan ve Hilmi Bilal Güzel yönetiminde gerçekleşen toplantıda Ülkü-Tek Aydın teşkilatının geleceği için yeni kararlar alındı.

Ülkü-Tek Aydın Şube Başkanı Mustafa Tolan; "Ülkücü hareketin beyin takımı olan bu kurum önce kentimizin sonra da ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışmaktadır. Her alanda teknik elemana ihtiyaç var. Aydın’da bugün zehir soluyoruz bunu temizlemek için; kamu hizmeti veren okulların, hastanelerin verimli şekilde inşa edilip hizmet verebilmesi için ve daha bir çok alanda en verimli şekilde hizmet edilebilmesi için teknik eleman ihtiyacı bulunmaktadır. Aynı zamanda devletin teknik elemanları doğru yerlerde ve doğru işlerde kullanması gerekmektedir. Ne yazık ki ülkenin temel direği olan teknik alanlara yeterince değer verilmemektedir. Bizler uzun yıllar hizmetlerde bulunduk, artık görevi gençlere devretmenin vakti geldi. Gençlerimiz üretkenler ve enerji dolular. Ülkü-Tek Aydın Teşkilatını yakında Olağanüstü Genel Kurul’a davet ederek yönetimi genç ülküdaşlarımıza devretmeyi düşünüyoruz. Şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Çok sayıda yeni ve genç üyenin kaydının yapıldığı ve kentin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı, olağanüstü genel kurul için ayrıntıların konuşulması üzere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.