Ümmet Akın,  büyükşehir başkanlığı için yola çıktı

Ümmet Akın, büyükşehir başkanlığı için yola çıktı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Efeler ilçesinde esnaf ziyaretlerinde de bulundu.Başkan Akın Efeler’e bağlı Batı Gazi Bulvarı, Gençlik caddesi, Salı pa...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Efeler ilçesinde esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

Başkan Akın Efeler’e bağlı Batı Gazi Bulvarı, Gençlik caddesi, Salı pazarı, yağcılar içi, Yeni Otogar gibi önemli noktalarda gerçekleştirdiği ziyaretlerde Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Germencik’te gerçekleştirdiği projelerinden bahsederken, Aydın ve ilçelerinde planladığı projelerini vatandaşlarla paylaşarak bilgiler verdi. Her gittiği iş yerinde esnafın ve Vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Akın Aydın’ın hak ettiği yerlere gelmesi için çalışacaklarını ve bundan böyle sık sık ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta Salı Pazarı, Aydın Otobüs terminali esnafı, İlçe garajı şoförlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından bu hafta gerçekleştirdiği ziyaretlerde Batı gazi bulvarı esnaflarının da kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Akın “Aydınlı hemşerilerimiz ulaşılamayan bir başkan ve alamadıkları hizmetten yakınıyor. Germencik’te söz verip hayata geçirdiğimiz projeleri yakından takip ettiklerini ve daha güzellerini Aydın Efeler ve tüm ilçelere kazandıracağımıza bizimle birlikte herkes inanıyor. Bazı vatandaşlarımızın işyerlerine giderek kendileri ile sohbet etme fırsatı bulduk. Kurduğumuz iletişimlerde birçok esnaf, pazarcı esnafımız ve şoförlerimizin sorunlarını dinledik. Salı pazarı mevkiinde, köylerden gelerek kendi yetiştirdiği ve ürettiği yoğurt, kesik, peynir gibi ürünleri satmak isteyen köylü esnafımızın yıllardır satış yaptıkları yerden alınarak kuytu bir köşeye konulmasından, otogar esnafının yaşadığı sorunlar ve şoförlerin aylık toplamda ödedikleri 22 Bin liranın karşılığını alamadığına kadar bir çok sorunu dinledik. Bir diğer sıkıntı ise yeni otogarda bulunan taksi durağının atıl vaziyeti. Gittiğimiz her yerde bizlere yoğun bir ilgi, istek ve Büyükşehiri şikayet var. Daha güzel bir Aydın’ı birlikte inşa edeceğimizi hemşerilerimiz bizlere gösterdiler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.