Umut Tuncer seçim çalışmalarına hız verdi!

Umut Tuncer seçim çalışmalarına hız verdi!

Aydın’da yaklaşan seçimler öncesinde AK Parti milletvekili adayı Doç. Dr. M. Umut Tuncer çalışmalarına hız verdi. Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ile birlikte Efeler ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden Tuncer, “14 Mayıs'ta sandıklar açıldığında Türkiye Yüzyılı'nın kapıları açılacak. Vatandaş şunu gördü, 'yaparsa Erdoğan yapar' diyor. Aydın’dan en az beş milletvekili çıkaracağız” dedi.

Aydın’da seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, AK Parti milletvekili adayı Doç. Dr. M. Umut Tuncer’in çalışmaları da yoğunlaşmaya başladı. Halka yönelik ziyaretleri ve projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Tuncer, halkın desteğini kazanmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Aydın’ın her köşesini adım adım gezen Tuncer’in son durağı Efeler ilçesiydi. İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Tuncer, “Aydın’ın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Hizmetlere yenilerini eklemek ve halkın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için çalışacağız. Efeler diyarı Aydınımızın merkezi Efeler ilçemizde teşkilatımızla birlikte mahalle mahalle adım adım vatandaşlarımız da buluştuk. Efeler diyarı 14 Mayıs milli irade bayramına hazır. En az beş milletvekili çıkarmak üzere çıktığımız bu yolculukta sadece doğru adımlarla yola devam ediyoruz” diye konuştu.

'YAPARSA ERDOĞAN YAPAR'

Vatandaşların özellikle 14 Mayıs’ın öneminin farkında olduğunu belirten AK Partili Tuncer, “Halkımız bu seçimin milli ile gayri millinin mücadelesi olduğunun bilincindeler. Sandıklar açıldığında Türkiye Yüzyılı'nın kapıları açılacak. Vatandaş şunu gördü, 'yaparsa Erdoğan yapar' diyor. Aydın’ımızda sahadan aldığımız izlenim AK Parti’mize her zamankinden daha fazla, kitlesel bir teveccüh olduğunu gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimiz vatandaşlarımızın gözlerindeki ışıldama bizim de içimizi ısıtıyor” diyerek Aydın’dan en az 5 milletvekili çıkaracaklarına inandığını sözlerine ekledi.

umut-tuncer-1.jpg

umut-tuncer-2.jpg

umut-tuncer-3.jpg

umut-tuncer-4.jpg

umut-tuncer-5.jpg

umut-tuncer-6.jpg

umut-tuncer-7.jpg

umut-tuncer-8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.