Üniversite Adaylarından İYTE’ye Büyük İlgi

Üniversite Adaylarından İYTE’ye Büyük İlgi

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Tanıtım Günleri, üniversite adayı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinlikte adaylar, enstitü ve bölümler hakkında merak ettikleri tüm sor...

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Tanıtım Günleri, üniversite adayı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinlikte adaylar, enstitü ve bölümler hakkında merak ettikleri tüm sorulara yanıt aldı.

İYTE, Kütüphane Gösteri Merkezi’nde, düzenlenen “Tanıtım Günleri’nde” lisans eğitimi verilen bölümlerde görevli öğretim elemanlarının adaylara detaylı bilgi verdiği stantlarda ayrıca bilgilendirici broşür ve görseller de yer aldı. Adaylar ve aileleri, Kütüphane Gösteri Salonu’nda İYTE Tanıtım Filmini de izledi.

1-2 Temmuz 2015 tarihlerinde, iki gün boyunca süren Tanıtım Günleri kapsamında lisans programı olan bölümlerin yanı sıra Basın ve Halkla İlişkiler Birimi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Uluslararası İlişkiler Ofisi, ve Mezunlar Derneği de adayların sorularını yanıtladı. Türkiye’nin en başarılı 2. teknoparkı seçilerek dikkatleri üstüne çeken Teknopark İzmir de stant açarak, öğrencilere Teknoloji Geliştirme Bölgesinde yapılan çalışmaları anlattı.

Tanıtım Günleri’ne katılamayan aday öğrenciler, İYTE Kampüsüne gelerek Basın ve Halkla İlişkiler Birimi görevlilerinden bilgi alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.