Üniversiteli öğrencilerden örnek davranış

Üniversiteli öğrencilerden örnek davranış

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, “Sahipsiz Hayvanlara Yardım” adıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Salihli Be...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, “Sahipsiz Hayvanlara Yardım” adıyla başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek mama yardımında bulundu.

Sokak hayvanları için beslenme ve sahiplendirme yönünde çalışmalar yapan öğrenciler, Belediye Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı’ya projeleri hakkında bilgi vererek Salihli Belediyesi işbirliğinde evsiz hayvanlara mama yardımı ulaştıracaklarını ifade etti. Salihli Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli Belediyesi olarak sokak hayvanları için hazırlanan tedavi ve rehabilitasyon merkezinde son derece modern bir ortamda onları tedavi ediyoruz. Gençlerimizin de böyle anlamlı sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek yardım etmeleri bizleri de mutlu ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.