Üniversitelilerin Ürettiği Ürünler Fuarda Beğeni Topladı

Üniversitelilerin Ürettiği Ürünler Fuarda Beğeni Topladı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksekokulu’nun 5. Aydın Tarım ve Gıda Fuarında açtığı statnt büyük beğeni topladı.Yıllardır bölgedeki fuarlara ürettiği marka ürünlerle stant açarak katı...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Çine Meslek Yüksekokulu’nun 5. Aydın Tarım ve Gıda Fuarında açtığı statnt büyük beğeni topladı.

Yıllardır bölgedeki fuarlara ürettiği marka ürünlerle stant açarak katılan tek yükseköğretim kurumu olma özelliğini koruyan ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu fuardaki standıyla başta Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Garnizon Komutanı Per. Albay Mehmet Parım, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan olmak üzere birçok mülki idare amirinin yoğun ilgi ve beğenisini kazandı.

Yüksekokul son sınıf öğrencilerinin tamamının katılımının sağlandığı fuarda, öğrencilerin sektör temsilcileri ile tanışması, görüşmesi, staj ve iş olanaklarının arttırılması hedeflenerek ADÜ ve Çine Meslek Yüksekokulunun tanıtımına da katkı sağlandı.

ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu üretim birimlerinde marka olarak üretilen yirmiye yakın ürünün sergilendiği ve yüksekokulun ürünlerinin katılımcıların beğenisine sunulduğu standında tanıtım broşürleri ile katılımcıların ADÜ ve yüksekokulu yakından tanıması sağlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.