Ünlü Arp Sanatçısı İzmirde Konser Verdi

Ünlü Arp Sanatçısı İzmir'de Konser Verdi

Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası 2014-2015 akademik yılının ilk konserini verdi. Selçuk Yaşar Kampüsü’nde Şef Hakan Şensoy yönetiminde gerçekleştirilen konserde ünlü Arp Sanatçısı Floraleda Sacchi de yer aldı.

- Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası 2014-2015 akademik yılının ilk konserini verdi. Selçuk Yaşar Kampüsü’nde Şef Hakan Şensoy yönetiminde gerçekleştirilen konserde ünlü Arp Sanatçısı Floraleda Sacchi de yer aldı. Konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterirken dünyanın en eski çalgısı arasında yer alan arpı sanatseverler ile buluşturan oda orkestrası dinleyenlere klasik müzik ziyafeti yaşattı. Arpın eşsiz tınılarıyla hayat bulan eserler dinleyenleri adeta büyüledi. Konserin sonunda ayakta alkışlanan İtalyan sanatçı Sacchi, iki kez daha sahneye geldi. Konser sonunda dinleyiciler tam not alan oda orkestrası dakikalarca ayakta alkışlandı.

Arp gibi önemli bir çalgıyı sanatseverler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şef Şensoy, “Arp çalgısı tarihi en eskiye giden çalgılar arasında yer almaktadır. Bu çalgı aleti günümüzde en modern halini almıştır. Oda orkestramızla birlikte arpı sanatseverler ile buluşturmak bizim için mutluluktur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.